Afskærmningspakninger

Da driftsfrekvenser stiger og enheder bliver mere komplekse, kan de være mere modtagelige for elektromagnetisk interferens (EMI). På grund af denne ingeniører i dag står over for stigende udfordringer. EMI-skjold er almindeligt implementeret i et design for at isolere en komponent eller en del af en enhed fra en anden. For at sikre en pålidelig og robust elektrisk forsegling er en EMI-afskærmning ofte indarbejdet mellem skærmens hus og indretningens parringsflade. På Holland Shielding Systems BV sørger vi for, at EMI & EMI / IP-pakningerne, hvor de fleste efterspørgslen er, altid er tilgængelige fra lager. Vores EMI- og EMI / IP-afskærmnings- og jordingspakningsløsninger opfylder en bred vifte af applikationsbehov og løser de udfordringer, designerne står overfor. På grund af vores omfattende maskiner kan vi producere enhver form og type pakning.

Holland Shielding Systems BV er i stand til at lave enhver brugerdefineret profil EMI afskærmningspakning. Vores EMI pakninger leveres med specifikke beskyttelsesstandarder, men hvis du har et projekt, der kræver specifikke behov, skal du kontakte vores EMI- og RF-afskærmningseksperter i dag!

EMI pakninger

EMI afskærmning pakninger kommer i mange former, størrelser og materialer. For hver applikation er der endnu en anden type EMI afskærmningspakning egnet. Derudover er det også vigtigt, hvor høj reduktionen / dæmpningen skal være.

EMI / IP pakninger

I denne produktgruppe finder du EMI afskærmningspakninger, der også har gode vandforseglingsegenskaber. Forkortede pakninger henvises til EMI / IP pakninger.

Fingerstrips

Fingerstrip pakninger og metal jordforbindelse produkter til afskærmning og jordforbindelse