HF-stråling afskærmede hatte

Vores letvægtsafskærmede hatte er pålideligt beskyttelse mod dit hoved mod HF-stråling

I de senere år har vi bemærket, at EHS-folk (elektromagnetisk hypersensitive poeple) i stigende grad lider under de stigende niveauer af elektromagnetiske frekvenser. EHS folk føler ofte disse fornuftige højfrekvenser i deres hoveder. Især for disse mennesker udviklede vi HF-beskyttede hatte.

Disse letvægtsafskærmede hatte beskytter dit hoved mod HF-stråling (mobiltelefon, Wifi, TETRA, LTE) og samtidig fungerer som en vidunderlig fashionabel solbeskyttelse. Bedst slidt udenfor, i bilen eller mens du kører på offentlige transportmidler på grund af stråling, der normalt kommer diagonalt ovenfra eller vandret.

Det øverste materiale er i forskellige farver tilgængelige. Foringen er lavet af grå elektromagnetisk afskærmning stof (ledende tekstil) dækket med sort ikke ledende tekstil. Afskærmningstøjet sys i så langt som på endeens ende. Som følge heraf er skærmen optimal og afskærmningsmaterialet er ikke synligt.

Forskningsforbindelser RF-stråling med adfærdsmæssige og cellulære forstyrrelser. Mange mennesker kan faktisk mærke forskellene i niveauerne af "mind noise" fra RF-stråling. Giv din hjerne et roligt sted uden at forstyrre dine mentale processer fra RF-stråling.


Fordele

  • Beskytter RF fra wi-fi, mobiltelefoner, smarte målere 25-40 dB.
  • Unikt radiofrekvensafskærmning stof i foring
  • Ser og bærer som en normal hat
  • Beskytter overdækket område fra mikrobølgestråling
  • Lavet i Holland

Valgfrit til rådighed

Har du en favorit hat selv, så er det muligt at sende det til os og lade det afskærmes mod HF-radiaton. Send en email på forhånd for at anmode om et tilbud.

Afskærmet hat i lysegrå farve
Afskærmet hat i lysegrå farve
Afskærmet hat i lysegrå farve
Afskærmet hat i grå farve
Afskærmet hat i sort farve
Afskærmet hat i sort farve
Afskærmningstøjet er skjult i beklædningen af ​​hatten. Dette gør det muligt for hatten at føle sig som enhver anden hat
Afskærmningstøjet er skjult i beklædningen af ​​hatten. Dette gør det muligt for hatten at føle sig som enhver anden hat;

Har du lyst til...

Billeder

For at få et tilbud for Afskærmede hatte inden for 24 timer udfyld formularen herunder.

Select an option:
Light gray : Light gray colored shielded hat
Gray : Gray colored shielded hat
Black : Black colored shielded hat
* Bemærk: De røde blokke er påkrævet