Bitcoin-telt

Crypto valuta beskyttelse

Ny teknologi, der forhindrer dine bitcoins i at blive stjålet under transaktionen, er bitcointeltet. Overvej det sikkert, så du bare kan se, hvad der er på din computer. Da værdierne i disse valutaer er så høje, og antallet af transaktioner er gået op, hvorfor ikke bruge euro 1980 for ekstra sikkerhed.

Hvor mange mennesker ved du, har disse kryptokurver? Nogle har endda dem, men holder det hemmeligt. Du ville blive overrasket over hvor mange mennesker er jaloux på din succes og vil have det også.

Med de seneste hackere og millioner af bitcoin stjålet, hvordan holder du dine kryptokurver sikre? En simpel løsning er et Bitcoin sikkerhedstelt.

Hvordan virker det: Forhindre, at folk kan læse eller manipulere din computer. Dette beskytter ikke kun din egen pc mod udefrakommende signaler, men også din egen imput! Teltet reducerer chancen for at blive hacket eller dine koder / adgangskoder stjålet med en faktor 100-1000. Bitcoin sikkerhedstelt er lavet af meget ledende, letvægts og ultra-stærkt tekstil. Det samme telt leveres til hemmelige tjenester og ambassader for at forhindre andre i at læse meddelelser sendt af computer.

Vi foreslår at du bruger pyramidversionen, den er let at montere med et enkelt reb til loftet i nogle få minutter og kan flyttes, når det er nødvendigt.

Størrelse 2 x 2 meter, højde 2,3 meter pris Euro 1980, - fra lager.

(andre størrelser på forespørgsel)


Standardstørrelser / former

Vi har et antal telt i standardstørrelser og former på lager. Derudover kan næsten enhver størrelse og form laves på forespørgsel. Du er velkommen til at sende os en teknisk tegning af det ønskede Bitcoin-telt. Prøve tegninger findes under Tekniske tegninger på denne side.

Bemærk: Alle målinger angivet i nedenstående tabeller er ydre dimensioner. I et dobbeltlags telt taber ca. 10 cm på teltet. Så når du f.eks. Bestiller et 2 meter bredt dobbeltlag afskærmet telt, vil det indvendige brede være 1,90 meter.

afskærmet telt eksempel


Afskærmet telt

Bemærk: Disse værdier måles under laboratorieforhold. Resultaterne kan variere i andre situationer; læs venligst vores garanti .


Pyramide

Faraday teltpyramide

Varenummer Størrelse
Afskærmet telt-P-1-1-2.3-1 2 x 2 x 2,3 meter
Afskærmet telt-P-2.5-2.5-2.3-1 2,5 x 2,5 x 2,3 meter
Afskærmet telt-P-3-3-2.3-1 3 x 3 x 2,3 meter

Firkant

Faraday teltpladsen

Varenummer Størrelse
Afskærmet telt-S-2-2-2.3 2 x 2 x 2,3 meter
Afskærmet telt-S-2.5-2.5-2.3 2,5 x 2,5 x 2,3 meter
Afskærmet telt S-3-3-2.3 3 x 3 x 2,3 meter

Rektangulær

Faraday telt rektangulært

Varenummer Størrelse
Afskærmet telt-R-2.5-3-2.3 2,5 x 3 x 2,3 meter
Afskærmet telt-R-3-2-2.3 3 x 2 x 2,3 meter