Reparation og vedligeholdelse af Faraday bur

Vi anbefaler dig at udføre en feltstyrkemåling efter flere år for at se, om afskærmningsydelsen på dit screenede værelse / Faraday-bur stadig opfylder kravene.

Faraday bur og EMI skærmrum kan naturligvis fungere i lang tid. Uanset om det er en præfabrikeret Faraday bur eller et Mu-kobber Faraday bur .

Tænk for eksempel på beskadigelse af EMI afskærmning folie i Faraday bur, ved et uheld indtrængen af ​​Faraday bur væg, aldring Faraday burdør pakninger eller tab af modstandsdygtighed med gummi pakninger eller BeCu fingerstrips.

Vi råder dig derfor til at udføre en feltstyrke måling efter flere års brug af dit Faraday bur som vedligeholdelse for at se, om afskærmning ydeevne på din EMI screenet værelse / Faraday bur stadig opfylder kravene. Dette anbefaler vi, så du kan fortsætte med at bruge Faraday buret med dæmpningsniveauerne, da disse var i første omgang og for at forhindre fejl og problemer med udstyret i dit Faraday bur.


Hvad hvis skjoldet ikke længere er tilstrækkeligt?

Holland Shielding Systems BV tilbyder en række EMI afskærmning bånd og folie (herunder belagte stoffer og metalfolie bånd), elektrisk ledende klæbemidler, elektrisk ledende belægninger, gummi EMI pakninger og BeCu fingerstrips.

Ovennævnte produkter anvendes generelt til reparation af ødelagte EMI afskærmninger. For eksempel med mu-kobber tape er det muligt at reparere skader i et Mu-kobber Faraday bur. Det afhænger selvfølgelig af, hvad dæmpningen af ​​Faraday buret er. I andre tilfælde kan det være nødvendigt at levere en ny EMI afskærmning lim.

Det bedste er, når du opdager skade for at kontakte os. Eventuelt kan du e-maile billeder af skaden og sende specifikationer for Faraday-buret / EMI-skærmrummet som dæmpningsniveauet og dimensionerne.

Måling af et Faraday bur for at bestemme, at det fungerer korrekt
Måling af et Faraday bur for at bestemme, at det fungerer korrekt
Reparation af en EMI afskærmning på PCB niveau
Reparation af en EMI afskærmning på PCB niveau

Har du lyst til...

  • Få et citat?
  • Stil et spørgsmål?
  • Eksporterer PDF ...