emp-header

Elektromagnetisk pulsbeskyttelse

Truslen om et EMP-angreb er i dag mere virkeligt end nogensinde. Lande som Nordkorea og Iran har allerede teknologien til rådighed for at lancere et EMP-angreb, og konsekvenserne vil være ødelæggende.

EMP er som super-energisk lyn. Bortset fra i stedet for at ramme et punkt kan det dække en hel nation, som den kontinentale USA, med et EMP-felt.

Et nukleært EMP-angreb (NEMP) ville ødelægge elektronik overalt, forårsage flystyrker, stoppe biler og jernbanetrafik, blackout-elnettet og anden kritisk infrastruktur, der gør den moderne civilisation og livet selv mulig. Til sidst vil millioner dø af sult, sygdom og samfundssammenbrud.

EMP missiler er ikke den eneste trussel mod den teknologidrevne moderne verden som vi kender i dag. Andre realistiske trusler er solstamme, terrorisme eller endda på mindre skala DIY EMP våben. På Youtube kan du finde instruktionerne om at bygge en EMP-pistol inden for få minutter.

rocketlaunch
Magneticstorm

5 ting du behøver at vide om EMP's

Pensioneret Navy SEAL bryder ned trussel om EMP-angreb


hvordan-hvis-EMP

Flere og flere nationer og organisationer har adgang til nukleare materialer og dermed udgør en risiko for nukleare eksplosioner. For at give dig en ide om de involverede afstande: En atombrist i stratosfæren over Moskva vil skabe et NEMP-felt over hele Vesteuropa, herunder London. Et sådant NEMP-felt kan ødelægge alle ubeskyttede data. At give dig en ide om virkningen på USA alene.


IEMI Trussel

Der er flere elektromagnetiske (EM) trusler. Intentional electromagnetic interference (IEMI) er en anden voksende risiko rundt om i verden. Med alle de elektriske enheder og automatisk styrede processer vokser vores sårbarhed. Også kompleksiteten af ​​al stråling stiger. Flere muligheder og problemer kræver mange forskellige løsninger. Tænk på Smart Electrical Grids, Virtual Reality, Driverless Cars, Eye Tracking Technology, High Efficiency Photovoltaic Cells, Green Energy Electric Power Converter, Trådløs Slid Teknik, Graphene, IonThruster Energy, etc.

Forskellen mellem EMI og IEMI er, at IEMI er forsætlig elektromagnetisk interferens. Med den stigende risiko for terrorangreb, elektronisk krigføring, smarte indbrudstyvere og hackere er flere og flere indblandinger forårsaget med formål.

IEMI forekommer sædvanligvis i et lille frekvensbånd. En EMP eller HEMP (high-level EMP) opstår normalt i bredbåndsforhold. EMP-trusler er en af ​​de største elektromagnetiske trusler af denne tid. Mængden af ​​indvirkning er enorm. Omfanget af et sådant angreb er fremragende. En HEMP er en høj amplitude kort varighed, bredbåndspuls af elektromagnetisk energi. Dette kan have en meget ødelæggende virkning på verden, som ikke fungerer uden elektronik.

IEMI-frequencys

EMP er en trussel for

 • national sikkerhed
 • Datacentre
 • Telekommunikation
 • Opvarmning selskaber
 • Transportsektoren
 • Banker og andre finansielle tjenesteydelser
 • Sikkerhedssystemer
 • Elektricitetsdistributionsinfrastrukturen
 • Hospitaler og offentlige sundhedsfaciliteter
 • Olie / gasindustrien
 • Vandbehandling faciliteter
 • Alle andre ikke nævnte teknologidrevne tilfælde.

Aktive systemer som EMP burst enheder

En bærbar batteridrevet EMP-burst-enhed kan generere ekstremt kraftfulde felter på næsten ingen tid. En sådan udbrud kan være tilstrækkelig til at beskadige alle servere og anden (sikkerheds) elektronik på din placering.

På internettet kan du nemt finde instruktioner til at lave en EMP-burst-enhed. En håndværker kan konstruere en om et par timer med almindeligt tilgængelige komponenter. For folk der har svært ved at læse teksterne, er der endda en instruktionsvideo på YouTube.

Og en doven eller mindre teknisk dygtig kriminel kan leje en bærbar enhed, et helt anonymt, for mindre end US $ 1000, fra flere kilder over hele verden. Det er en rigtig industri, en helt ny type forbrydelse.

Gennem luften vil disse NEMP-bølger fortræde i hundredvis af meter, og betonvægge er ingen hindring. Bølgerne kan også rejse gennem eksisterende kabler, gennem den metalliske beskyttelse omkring kabler eller endda almindelige rørledninger til gas og vand, hvilket bringer data-dræbteffekten til det tilsigtede mål: dit datacenter .

server-center-emp

Holland Afskærmningssystemer EMP-beskyttelsesløsninger og -teknik

Holland Shielding Systems er et af de førende virksomheder inden for EMP-beskyttelse. Tænk på EMP-beskyttelse Faraday bur, EMP data og power line filtre, EMP Ethernet konverter enheder osv.

Vores ingeniører er specialiseret i beskyttelse mod EMP-angreb. Vi har et specialiseret produktsortiment til beskyttelse mod EMP-trusler.

Afskærmningseffektiviteten overskrider de mindste HEMP-krav som specificeret i MIL-STD-188-125 (HEMP-beskyttelse til jordbaserede C4I-faciliteter, der udfører kritiske, tidskrævende missioner).

test-afdeling
E1-E2-power-line-filter

Vores filtre testes med vores interne testanlæg, som vi er i stand til at udføre PCI pr. E1 (20 / 500s 5kA peak) og E2 (1,5 / 4000μs 250A peak) testimpulser. Med vores testfaciliteter sørger vi for, at vores filtre opfylder de højeste krav, og at de resterende strømme er inden for rammerne af gældende standarder og normer.


E1-E2-power-line-filter-test-af-vores-specialister

Nedenfor finder du et udvalg af produkter, der hjælper dig med at beskytte din facilitet mod EMP-angreb. En komplet Faraday bur er afbildet, herunder alle de komponenter, vi fremstiller med en elektromagnetisk puls beskyttelse. I vores udviklingslaboratorium kan vi udvikle ethvert EMP-beskyttet produkt efter dine ønsker. Vores testfacilitet kan også give dig en bred EMP-måleanalyse.

Kontakt [email protected] for et tilbud om test af dit produkt / enhed / etc. Vi har bred erfaring med EMP-beskyttelse internationalt.

teknisk-tegning-Faradays-bur

Klik her for at få flere oplysninger om vores EMP afskærmede vinduer

Har du lyst til...

 • Få et citat?
 • Stil et spørgsmål?
 • Eksporterer PDF ...