Elektrisk ledende metallisering 3838

For større EMI / RFI-afskærmningskrav og større mængder kan vi sputter en fuldt metal, elektrisk ledende belægning på 90% af alle almindeligt anvendte plastmaterialer, herunder lige PTFE. Metalliseringen påføres i form af en sandwich af tre tynde lag af metal.

Elektrisk ledende metallisering 3838

Sputtering er en teknik, der bruges til at skabe et tyndt lag af metal på en del lavet af syntetisk materiale. Denne teknik anvendes til beskyttende belægninger, der opfylder ekstremt høje standarder.

Processen foregår i et højvakuumkammer, hvori argon bringes til et tryk på ca. 5E-3 mbar. På den ene væg er sputtered materiale, der burde være, det er det såkaldte mål. Modsat substratet. Dette er det materiale, som sputtered materialet skal laves. På målet er en påført spænding på omkring 500V. Med disse tryk i en argonplasma af sådanne positive ioner flytter disse ioner synlighed i det negativt ladede mål, kollisionen med målmaterialet frigives og bevæger sig til den anden side fejler. Efter en vis tid har et tyndt lag. Sputtering er hurtigere, når målet bag amagnet. Magnetfeltet skaber et elektronisk spor med en runde (eller oval) form i tærget erosionsmønster. Ikke engang metaller kan sputtered i stedet for en DC spænding er anRF spænding bruges (normalt 13,65 MHz). Nogle gange kan det være en gas (sammen med argon) for at skabe det ønskede lag. Dette kaldes reaktiv sputtering.

Ved dette metalionbombardement smeltede metalpartiklen som det var i plastikudløsningen, der blev påvirket. Og en høj grad af vedhæftning er resultatet.

Først et tyndt lag af rustfrit stål for at forhindre, at blødgørerne i plastik påvirker afskærmningen. For det andet et tyndt lag af kobber til fremragende afskærmning ydeevne. Og for det tredje et andet lag af rustfrit stål for at undgå korrosion.

Det er også muligt kun at metallisere en del af dit plastikhus. At vi kalder selektiv metallisering .


Ledende metalliseringsapplikationer

  • Afskærmning / Screening (EMI, RFI)
  • At opfylde EMC standarder
3838 serien Ledende metallisering
3838 serien Ledende metallisering

Ledende metalliseringsafskærmning ydeevne

Frekvens (Mhz) Dæmpning (dB)
30 50
100 58
200 70
500 74
700 72
900 70
Disse værdier måles under laboratoriebetingelser.
I din situation kan resultaterne afvige, læs venligst vores garanti .

Har du lyst til...

  • Få et citat?
  • Stil et spørgsmål?
  • Eksporterer PDF ...

Generel dokumentation

For at få et tilbud for Ledende metalisering inden for 24 timer udfyld formularen herunder.

Acceptable filudvidelser (foretrukket en PDF-fil)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip