Lavfrekvent magnetisk afskærmning (MuFerro ™ 6800)

Holland Shielding Systems BV har udviklet et nyt materiale til afskærmning / screening af lavfrekvente magnetfelter. Disse felter er til stede i installationer hvor stærke strømme genereres eller transporteres, for eksempel transformatorrum, kraftledninger, samlesystemer og højspændingskabler.

Indendørs transformator rum

Frekvensen af ​​disse magnetfelter er typisk 50/60 Hz
MuFerro-materialet er egnet til magnetisk afskærmning i frekvensområder fra 10 Hz til 100 KHz.


Kundefordele

 • Omkostningseffektiv løsning
 • Op til 95% reduktion af feltstyrke eller mere
 • Fleksibelt design
 • Målerapport
 • 10 års garanti

MuFerro kombinerer permeable og mæthedskarakteristika, der gør det yderst egnet til screening af lavfrekvente magnetfelter.

Magnetisk feltstyrke måling
Magnetisk feltstyrke måling
MuFerro ™ 6800 vægafskærmning
MuFerro ™ 6800 vægafskærmning
Indendørs transformator rum
Indendørs transformator rum
Transformer rum døre
Transformer rum døre

Hvorfor bruge magnetisk afskærmning / screening?

Magnetiske felter udgør en alvorlig trussel mod menneskers sundhed og trivsel. For eksempel har forskning vist at eksponering for magnetfelter på> 300nT eller 0.003 Gauss signifikant øger en persons chancer for at udvikle leukæmi. Og der er mange andre fysiske symptomer forbundet med eksponering for magnetiske felter, fx hovedpine, depression og søvnløshed. Af denne grund anbefaler sundhed og sikkerhedskoderne i mange lande, at eksponering for arbejdssteder skal være <0,5 μT = 500 nT og for offentlige rum skal det være <0,1 μT = 100nT.

Bortset fra deres negative indvirkning på sundhed, kan stærke magnetfelter forårsage interferens eller beskadigelse af elektronik i umiddelbar nærhed af hvor feltet er dannet. Magnetiske felter interfererer også med følsomme målinger på hospitaler og laboratorier.

Transformer værelse
Transformer værelse

Applikationer

 • Transformerrum (indendørs eller udendørs)
 • Kraftværker
 • Aluminiumsmeltning / -produktion
 • Højspændingslaboratorier
 • Alt der skaber stærke magnetfelter
  (Højstrøm)

Holland Shielding Systems BV kan implementere magnetisk afskærmning, selv efter at transformatoren er sat på plads. Til screening af hele bygninger eller værelser anvendes afskærmningsmaterialet på vægge, lofter og / eller gulve. Dette beskytter både mennesker og elektronik.


Måling

Før skærmen / afskærmningen er bestilt og installeret, kan vi foretage en undersøgelse (magnetfeltstyrke) for dig. Vi måler ikke kun magnetfeltstyrken, men finder også sin sandsynlige kilde. Måleresultaterne præsenteres derefter i en rapport.

Måling opsætning
Måling opsætning

Eksempel på et projekt

På grund af rumrestriktioner blev en af ​​vores kunder tvunget til at vende et rum, der tidligere var blevet brugt til opbevaring i et kontorlokal; Dette værelse var placeret på gulvet over strømtransformatorer. Imidlertid blev kraftfulde magnetfelter bemærket i det rum, som gjorde dataskærmen flimrer, så vi blev bedt om at udføre magnetfeltmåling. Det blev fundet, at magnetfeltstyrken var langt over ovennævnte standard - det var 750nTesla. Dette magnetfelt blev reduceret ved installation af en paraplykonstruktion af MuFerro ™ 6800. Siden afslutningen af ​​dette projekt er magnetfeltet reduceret til kun 80nTesla.

MuFerro ™ 6800 loft paraply konstruktion
MuFerro ™ 6800 loft paraply konstruktion

Grafen nedenfor viser de magnetiske felter i nano Tesla eller 10-5 Gauss, før og efter installation af magnetisk afskærmning.

Måling, før du placerer MuFerro ™ 6800 plating
Måling inden installation af MuFerro ™ 6800 plating (750 nTesla)
Måling efter placering af MuFerro ™ 6800 plating
Måling efter installation af MuFerro ™ 6800 plating (80 nTesla)

Klienterne, der har forlovet os til at placere MuFerro ™ 6800 afskærmning, omfatter:

Erasmus MC
Corus
Bam Utilitetsbouw
Defensie
University Twente
Eneco

For at få et tilbud for Mu-ferro inden for 24 timer udfyld formularen herunder.

Acceptable filudvidelser (foretrukket en PDF-fil)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip