FCC

DEFINITION af 'Federal Communications Commission - FCC

FCC står for Federal Communications Commission.

FCC (Federal Communications Commission) et uafhængigt regeringsorgan, der regulerer interstate og international kommunikation via radio og tv og ledninger og kabel og satellit. Federal Communications Commission er et agentur for den amerikanske regering, der er skabt af en kongreshandling og er uafhængig af de udøvende afdelinger.


BREAKING DOWN 'Federal Communications Commission - FCC'

FCC's handlinger overvåges nøje af aktørerne på aktiemarkedet, fordi de påvirker virksomheder langs mange forskellige forretningsområder. FCC tildeler mobil og trådløs adgang, regulerer fusioner og overtagelser i mediefirmaer, beskytter intellektuelle ejendomsrettigheder og regulerer standarder for indhold og distribution for alle medievirksomheder, der opererer i USA.


Holland Shielding Systems BV og FCC

I 1979 blev der fastsat lovmæssige begrænsninger for elektromagnetiske emissioner fra alt digitalt udstyr af FCC i USA som reaktion på det øgede antal digitale systemer, som interfererede med kabel- og radiokommunikation. Testmetoder og -begrænsninger var baseret på CISPR-publikationer, selv om tilsvarende grænser allerede var håndhævet i dele af Europa. Holland Shielding Systems BV har i disse dage begyndt at producere afskærmningsmaterialer for at få udstyr inden for de fastsatte emissionsbehov og opretholde dem inden for kravene.

I midten af ​​1980'erne vedtog EU's medlemsstater en række "nye tilgang" -direktiver med det formål at standardisere tekniske krav til produkter, så de ikke bliver en handelshindring inden for EF. Et af disse var EMC-direktivet (89/336 / EF), og det gælder for alt udstyr, der markedsføres eller tages i brug. Dets anvendelsesområde dækker alt apparat ", der kan forårsage elektromagnetisk forstyrrelse, eller hvis udførelse kan blive påvirket af en sådan forstyrrelse".

Dette var første gang, der var et lovkrav på immunitet såvel som emissioner på apparater beregnet til befolkningen. Og selv om der kan være ekstra omkostninger involveret for nogle produkter for at give dem et kendt niveau af immunitet, øger det deres opfattede kvalitet, da de kan eksistere sammen med apparater i det aktive EM-miljø i moderne tid og med færre problemer.

Mange lande har nu samme krav til produkter, at de opfylder nogle niveauer af elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) regulering.

FCC logo
FCC logo
FCC Building
FCC Building
Der er et lovkrav for immunitet såvel som emissioner på apparater beregnet til den almindelige befolkning
Der er et lovkrav for immunitet såvel som emissioner på apparater beregnet til den almindelige befolkning

Har du lyst til...

  • Få et citat?
  • Stil et spørgsmål?
  • Eksporterer PDF ...