3695 series High Power SiC pyramid absorber

High-power siliciumcarbid pyramid absorberende materiale

Højkvalitets siliciumcarbidpyramidabsorberende materiale er en slags uorganisk sintret materiale, der er resistent over for stærk effekt, der almindeligvis anvendes i høj effektabsorberende kasse og omfattende test for høj effekt luftbåret antenne, strømstyrke ikke mindre end 30 kw / m2, nem installation med En metal T form slot på en kold plade og med høj pålidelighed.

3695 series High Power SiC pyramid absorber
3695 series High Power SiC pyramid absorber

Produktspecifikation og ydeevne

Varenummer Tykkelse mm Vægt Normall forekomst reflektivitet max (-dB)
Kg / kvm S-båndet * 1
(2 til 4 GHz)
C-bånd * 2
(4 til 8 GHz)
X-bånd * 3
(8 til 12 GHz)
K du bånd * 4
(12 til 18,0 GHz)
3695-50 50 40 15dB 20dB -25dB -30dB
3695-90 90 60 -25dB -30dB -35dB -40 dB
Disse værdier måles under laboratoriebetingelser.
I din situation kan resultaterne afvige, læs venligst vores garanti

* 1 : S-båndet er en del af mikrobølgebåndet i det elektromagnetiske spektrum. Det er defineret af en IEEE-standard for radiobølger med frekvenser, der spænder fra 2 til 4 GHz, og krydser den konventionelle grænse mellem UHF og SHF på 3,0 GHz. S-båndet bruges af vejrradar, overfladeskibsradar og nogle kommunikationssatellitter, især dem, der bruges af NASA til at kommunikere med rumfærgen og den internationale rumstation.

* 2 : C-båndet er et navn givet til bestemte dele af det elektromagnetiske spektrum, herunder bølgelængder af mikrobølger, der anvendes til fjerndistancetelekommunikation. IEEE C-båndet (4 til 8 GHz) og dets små variationer indeholder frekvensområder, som bruges til mange satellitkommunikationsoverførsler, nogle Wi-Fi-enheder, nogle trådløse telefoner og nogle vejrradar systemer. For satellitkommunikation fungerer mikrobølgefrekvenserne på C-båndet bedre under ugunstige vejrforhold sammenlignet med K-båndet (12 GHz til 18 GHz), mikrobølgefrekvenser, der anvendes af andre kommunikationssatellitter. Regnfade - det kollektive navn for de negative virkninger af ugunstige vejrforhold ved transmission - er hovedsagelig en følge af nedbør og fugt i luften.

* 3 : X-båndet er et segment af mikrobølgeradioområdet i det elektromagnetiske spektrum. I nogle tilfælde, såsom i kommunikationsingeniør, er frekvensområdet for X-båndet ret ubestemt sat til ca. 7,0 til 11,2 gigahertz (GHz). I radarteknik specificeres frekvensområdet af IEEE ved 8,0 til 12,0 GHz.

* 4 : K u- båndet er 12-18 GHz-delen af ​​det elektromagnetiske spektrum i mikrobølgeområdet af frekvenser. Dette symbol henviser til "K-under" (oprindeligt tysk: Kurz-unter) -med andre ord, bandet lige under K-bandet. I radarapplikationer ligger det fra 12-18 GHz i henhold til den formelle definition af radarfrekvensbåndnomenklatur i IEEE Standard 521-2002.

K band er primært brugt til satellitkommunikation, især til faste og broadcast-tjenester og til specifikke applikationer som NASAs Tracking Data Relay Satellite, der bruges til både rumfærge og International Space Station (ISS) kommunikation. K båndsatellitter bruges også til backhauls og især til satellit fra fjerntliggende steder tilbage til et fjernsynsnets studio til redigering og udsendelse. Bandet er opdelt i flere segmenter, der varierer efter geografiske områder af International Telecommunications Union (ITU). NBC var det første fjernsynsnetværk til at oplicere et flertal af sine tilknyttede feeds via K u band i 1983. Nogle frekvenser i dette radiobånd bruges til registrering af køretøjets hastighed ved lovhåndhævelse, især i Europa.

Har du lyst til...

  • Få et citat?
  • Stil et spørgsmål?
  • Eksporterer PDF ...

For at få et tilbud for High power SiC pyramid absorber inden for 24 timer udfyld formularen herunder.

Select an option:
50 : 50 mm
90 : 90 mm
* Bemærk: De røde blokke er påkrævet