PCB dåser, pakninger, hus, jordklemmer og brædder

I dag er EMI-afskærmning af et trykt printkort ret komplekst. Du har at gøre med plads, vægt og soliditet. En effektiv EMI-afskærmning skal opnås, men skal også opfyldes med ovenstående specifikationer.

Vores PCB afskærmning eksperter arbejder med dig fra design, hurtig prototyper til produktion. Selvautomatisk emballage tilhører mulighederne.

Afskærmning klip og pins til 1500 serie PCB afskærmning dåser

På grund af vores innovative PCB afskærmning klip og stifter elektromagnetisk interferens (EMI) og radiofrekvens interferens (RFI) skjold placering til et printkort uden post lodning er nu muligt! Holland Shielding Systems BV overflademontering (SMD) afskærmningsklemmer er et omkostningseffektivt alternativ til håndlodning. Det miniaturiserede design giver mulighed for tape og spoleemballage kompatibel med standard højhastighedsplacering. RFI Shield Clips kan placeres overalt på printkortet, hvilket eliminerer behovet for ekstra huller og sparer værdifulde PCB-ejendomme. Udstyret med fire uafhængige fjederkontakter giver de pålidelige RFI Shield Clips mulighed for fjernelse af skjold og udskiftning af omarbejde og / eller kredsløb.

1550 - 1570 serie PCB afskærmning pakninger

Meget lille ledende folie, ledende gummi og ledende silikone PCB afskærmning pakninger.

Elastiske og elektriske kontakter af SMT. Disse serier tilbyder en Surface Mountable Technology (SMT) kompatibel elektrisk elastomerkontakt med god elastisk genopretning og elektrisk egenskab, så det tilbyder ikke kun pude, men også elektrisk tilslutning og jordforbindelse mellem elektriske genstande og print.

1900 - 1950 serien PCB afskærmning hus / kabinetter

Enkelt og dobbelt lag EMI afskærmningshus og kabinet i standardstørrelser eller lavet efter kundetegning.

Vi producerer Mu-kobber EMI afskærmningshus (1900-serien) i alle former og størrelser. Disse afskærmningsbeholdere skal anbringes i et eksisterende eksempelvis plastikhus, da de ikke er stærke nok til at tjene som elektronikhuset på egen hånd. Dette er den mest økonomiske løsning, når din eksisterende elektronikskabe ikke giver tilstrækkelig elektromagnetisk afskærmning.

Vi producerer dog også meget flotte dobbeltlags elektronikhuse, som kan leveres med alle mulige slots, der er nødvendige for dit elektronikskabe. Tænk på udskæringer til knapper, porte, skærme og meget mere. De dobbeltside afskærmede hus kan også leveres med dit firmas logo. Produktet kan laves helt efter din tegning.

Vælg mellem et af nedenstående produkter for mere information.