RFID-kortskærmklip

Denne RFID-kort badgeholder sætter brugeren i kontrol med, hvor og hvornår deres id-kort læses.

Blokerer RFID-læsning af en enkelt iClass, TWIC, LincPass, PIV, CAC eller andet identifikationskort. RFID-kortskærmens klip opfylder FIPS-201-afskærmningskravene. RFID-kortbeskytteren sætter brugeren i kontrol med, hvor og hvornår deres id-kort læses.


Produktspecifikationer

  • Indeholder 1 ISO7810 ID-1 formfaktor (standard kreditkortstørrelse) kontaktløs smart card
  • Blokerer RFID-chips i kort fra at blive læst uden tilladelse
  • Ergonomisk design giver brugeren mulighed for at præsentere kort til læseren med en hånd uden at fjerne kortet
  • Bruger kan nemt indsætte og fjerne kort fra holderen med den ene hånd
  • Indeholder et ISO7710 ID-1 formfaktor kontaktløst smartkort
  • Beskytter ISO 14443/15693 og EPC Gen 1 / Gen 2 kontaktløse smart cards og RFID tags
  • Beskytter fysisk kort, vejr- og vandafvisende
  • Dimensioner: 4-1 / 2 "x 2-3 / 4"
RFID skjold
Blokerer RFID-læsning af en enkelt iClass, TWIC, LincPass, PIV, CAC eller andet identifikationskort.

Disse RFID-kort skjoldklip er opført på United States Government Services Administration (GSA) FIPS 201 godkendte produktliste som opfylder kravene til at forhindre læsning af kontaktløse RFID-chips.

RFID-kortskærmens klips er designet til at holde og skjule et kort. Vores Squeeze til at læse teknologi gør det muligt at læse kortet ved blot at trykke på fanerne øverst. Slip fanerne ud og kortet er afskærmet igen. Perfekt når dine hænder er fulde, eller når du har på dig handsker!

De er lavet af ekstremt slidstærkt polycarbonat. RFID-kortskærmens klemfjedre er rustfrit stål, der er ideel til saltvandsmiljøer. Indsæt og fjern dit kort fra toppen. Det unikke åbne ansigtsdesign sikrer, at kortet er låst ind for at forhindre tab, men giver nem adgang til at fjerne kortet, når det er nødvendigt. Andre sikkerhedsmærkeholdere på markedet dækker kortets overflade, der holder snavs og væske fanget inde, hvilket kan beskadige kortet.

Du må ikke risikere identitetstyveri, invasion af privatlivets fred, sporing eller endog kortkloning. Hold altid dine kontaktløse kort i et RFID-kortskærmklip.

Afskyr en enkelt ISO7810 ID-1 formfaktor (kreditkortstørrelse) TWIC, PIV, CAC eller andet identifikationskort. RFID-kortskærmens klip opfylder FIPS-201-kravene til en elektromagnetisk uigennemsigtig muffe. Det giver en hindring for invasiv eller uønsket kommunikation med kortet og sætter brugeren i kontrol med, hvor og hvornår kortet læses.

Har du lyst til...

For at få et tilbud for RFID-kortskærmklip inden for 24 timer udfyld formularen herunder.

RFIDCSC stand for RFID card shield clip
* Bemærk: De røde blokke er påkrævet