Sådan EMI-skjold et plastikhus

Nedenfor vil vi forklare detaljeret, hvordan et plasthus kan være EMI-afskærmet og hvilke produkter du kan bruge.

Elektromagnetiske felter rejser meget let gennem plastik elektronikskabe. Som følge heraf er denne type bolig ikke elektromagnetisk kompatibel; Med andre ord kan elektromagnetiske felter, der genereres af andet udstyr, interferere med elektronikken, eller felter udgivet af enheden kan interferere med anden elektronik i nærheden. For at løse sådanne problemer skal et afskærmningslag (EMI-skærm) påføres plastiket for at gøre enheden EMC-sikker.

Der er flere måder at levere premium EMI / RFI afskærmning ydeevne. En særlig løsning kan vælges afhængigt af den ønskede dæmpning. En mulighed er at male huset med en ledende spray, som vil give en relativt lav reduktion, men har den fordel at være let at anvende til komplekse former. Der er også film, der resulterer i højere reduktionsniveauer, men det kan være svært at anvende dem i huse med komplekse former.


Sådan bestemmer du hvilket system der passer til din ansøgning

  • Hvad er mængderne og det årlige volumen?
  • Hvad er størrelsen og formen på det produkt, du vil beskytte?
    For mere information, send venligst din tekniske tegning eller billede af huset, så vi kan rådgive dig
  • Hvad er din nødvendige leveringstid?
  • Er maskering påkrævet (dvs. er der dele, der skal forblive afdækket / umalet)?
  • Hvad er den ønskede dæmpning?

Når du anmoder om rådgivning, giv venligst svar på så mange af disse spørgsmål som muligt.


For at EMC-skjold et plastikhus er følgende løsninger tilgængelige:

Elektrisk ledende nikkelbelægning (reservedelsnr. 3801). Elektrisk ledende nikkelbelægning fås i aerosoler på 365 ml, dåser på 5 liter og dåser på 20 liter
Elektrisk ledende nikkelbelægning (Del nr. 3801), tilgængelig i aerosoler på 365 ml, dåser på 5 liter og dåser på 20 liter
Flere oplysninger om 3801 serien Elektrisk ledende nikkelbelægning
Elektrisk ledende metallisering (reservedelsnummer 3838). Elektrisk ledende metallisering er tilgængelig på forespørgsel. For et citat er det bedst at sende et billede af din plastikskabe med det nødvendige beløb
Elektrisk ledende metallisering (Del nr. 3838), tilgængelig på forespørgsel. For et tilbud bedes du venligst sende os et billede af dit plastikskabe med det nødvendige beløb
Flere oplysninger om ledende metallisering
EMI-kabinetter (reservedelsnr. 1900). Mu-kobberhuse og kabinetter til EMI-afskærmning af PCB'er inde i et plastikhus
EMI-kabinetter (del nr. 1900). Mu-kobberhuse og indkapslinger til EMI-afskærmning af PCB'er inde i et plastikhus
Flere oplysninger om EMI / RFI afskærmning kabinetter
Høj præcision ledende EMI folieformning
Høj præcision ledende EMI folieformning
Flere oplysninger om High-precision ledende EMI folieformning

Råd

Hvis du gerne vil modtage rådgivning (gratis), send venligst din tegning via e-mail til [email protected] eller fax den til +31 (0) 78 - 204 90 08. Vi svarer inden for få timer.

Tip: Brug aldrig silikone anti-backing, fordi det ikke kan fjernes igen. Frigivelsesmidler baseret på fedt eller olie er okay, fordi de kan fjernes i vores rengørings- / affedtningsproces. Din fortæller skal underrettes herom på forhånd.

Generelt:

Når store mængder (mere end 5000) skal overvejes, er metallisering normalt en bedre løsning. Da dette gøres i et vakuum, er der brug for en passende jig for at holde komponenten og også for at maskere den (for eksempel for at forhindre kortslutninger). Jigs er fremstillet i vores maskintekniske anlæg; De skal være designet og bygget med stor præcision, og processen tager flere uger. Med dimensioner over 500 mm bliver metalliseringsprocessen generelt dyrere; Normalt sprøjtes store genstande med ledende maling.

Når du har brug for et produkt hurtigt, og serien er lille (op til flere hundrede), anbefaler vi at bruge et ledende lag af maling (ledende belægning), som vi kan søge om dig, eller du kan selv anvende det, hvis du har det nødvendige udstyr . Når produktets geometri er enkel, er det muligt at beskytte enheden med en film eller et tekstilprodukt. Dette er også en god måde at EMI-forsegle kun de følsomme dele af dit produkt. Værktøjet er forholdsvis billigt, fordi denne type afskærmning kan fremstilles med en skærevejledning eller en laserskæremaskine.

Når dele er små (op til 100 mm) og der ikke kræves høje mekaniske egenskaber, kan der anvendes en ledende plast. Det er bedst i dette tilfælde at rådføre sig med din producent og os for at finde den bedst mulige løsning.

Ved galvanisk eller kemisk behandling (for små dele og store mængder) er det generelt ikke muligt at vælge selektiv belægning. Både indersiden og ydersiden behandles.

Har du lyst til...

  • Få et citat?
  • Stil et spørgsmål?
  • Eksporterer PDF ...