5752 Silikoneafskærmning elastomer

Silikonafskærmning elastomerer 5752

Silikonafskærmning elastomerer er en 30-durometer, elektrisk ledende, sølv-aluminium silicone afskærmning elastomer, der er blødere end mange andre EMI materialer.

5752 - Silikonafskærmning elastomerer

5752 - Silikoneskærmende elastomerer er et 30-durometer (Shore A), elektrisk ledende silikonafskærmningsforbindelse, der er fyldt med sølvbelagte aluminiumpartikler og blødere end mange sølv-aluminiummaterialer. 5752 - Silikoneskærmende elastomerer kombinerer EMI-afskærmning med miljøforsegling og viser, at metalfyldte ledende silikoner ikke behøver at være "for hårde" til krævende applikationer.


Mere kompression, bedre tætning

Seal designere bekymrer sig om, at en pakning lavet af et hårdt gummi vil gøre et kabinet vanskeligt at lukke, eller tillade indledning af forurenende stoffer, kemikalier eller vand. Blødere tætningsmaterialer kan forbedre komprimeringen, men det er stadig vigtigt at undgå metal-til-metal kontakt. For at imødekomme kundeforespørgsler og industriklager om metalfyldte elastomerer, er den udviklet som en ultra-soft silicone med et ægte 30-durometer (Shore A).


Ultra-Soft Silver-Aluminium Silicone

5752 - Silikoneskærmende elastomerer leveres som fuldt hærdede, ledende arkmasse; kontinuerlige ekstruderingsprofiler; eller for-til-støbe forbindelser. Katalyserede råmaterialer er klar til press-cure molding og har en holdbarhed på seks måneder. Ikke-katalyserede materialer har et ubegrænset levetid, men kan kræve friskning efter 1 til 2 år.


Teknisk data

5752 - Silikoneafskærmning elastomer er et 30-durometer silikone, der er fyldt med sølvbelagte aluminiumpartikler. Dette produkt leveres som fuldt hærdet, ledende arkmasse, kontinuerlige ekstruderingsprofiler eller tilberedningsform. Dataene nedenfor blev genereret under anvendelse af ASTM testmetode og -procedurer.

* Kun tilgængelig i ark


Data Typiske værdier
Shore A (25-35 rækkevidde) 30
Træk psi (75 minimum) 90 psi
Forlængelse% (400 minimum) 675%
Tåre "B" ppi (rapport) 20
Specifik tyngdekraft (rapport) 2.1
Volumebestandighed ohm / cm (rapport) .008 ohm / cm
Farve Tan
Termisk stabilitetsområde -60 ° C - 220 ° C
Varmeledningsevne 1,5 W / mK

Har du lyst til...

For at få et tilbud for Silikoneafskærmning elastomer inden for 24 timer udfyld formularen herunder.

Specify the width of the sheet in mm
Specify the length of the sheet in mm
Select an option:
0,81 : 0.81 mm
1,02 : 1.02 mm
1,57 : 1.57 mm
2,03 : 2.03 mm
2,63 : 2.63 mm
* Bemærk: De røde blokke er påkrævet