Vision

"Vi mener, at vi producerer højkvalitets EMI-afskærmningsprodukter på den mest økonomiske og miljøvenlige måde, og det ændrer os ikke. Vi er altid på udkig efter innovation.

Vi tror på gode løsninger, der også skal være enkle snarere end unødvendigt komplekse. Vi mener, at vi skal eje og kontrollere de primære teknologier bag de produkter, vi laver og kun deltage i markeder, hvor vi kan yde et væsentligt bidrag. Vi vil nedlægge et projekt ned, da vi indtil videre har fundet en løsning for vores kunder.

Vi fokuserer virkelig på hvert projekt, vi arbejder på, da vi betragter hver eneste virkelig vigtig og meningsfuld. Vi tror på intensivt samarbejde og krydsbestøvning mellem vores forskellige grupper af ingeniører, som giver os mulighed for at indovere på måder, som andre ikke kan matche. Helt ærligt tager vi os ikke til noget mindre end ekspertise i hver gruppe i virksomheden, vi har ærlighed til at indrømme, når vi tager fejl og mod til at ændre. Og jeg tror, ​​uanset hvem der indtager, hvilken position disse værdier er så indlejret i dette firma, at vi vil fortsætte med at gøre yderst godt. "

AM van Tienhoven, administrerende direktør for Holland Shielding Systems BV

Har du lyst til...

  • Få et citat?
  • Stil et spørgsmål?
  • Eksporterer PDF ...